Månemand

Månemand

Hent i iTunes

Månemand

Månemand er Stens første single udspil. En skøn lille pop-ting om forlist kærlighed, holdt i en munter og ørehængende tone. Sangen fik 8 uger på dansktoppen. Skulle det så være noget? Ja, det er faktisk en anderkendelse Sten er rigtig stolt af, og som siger noget om, det er en sang der klistrer til hjernen, og som spænder og favner bredt.


Har vi et problem - blev til under sidste klimatopmøde i kbh. Det er Stens version af historien om, at tager vi os ikke sammen aldeles omgående, ender det med at nogle få udvalgte må forlade vores smukke planet, til fordel for livet i en rumstation eller en koloni på Mars.

Ramadan

Ramadan

Ramadan, opfølgeren til Sten Larms første singleudspil Månemand, blev playlistet på DR P5 og P6 i 6 mdr. Kast hvad du har i hænderne, stå af ræset og check den ud i en fart.


”B-siden” Her går det godt - sangen der på satirisk vis griner lidt af vores trang til at pille i vore egne navler, og med indlysende alvor skal få dig til at reflektere over, hvad der er vigtigst i livet, er mere højaktuel end nogensinde.

Copyright © All Rights Reserved. Kontakt: mail@stenlarm.dk Fotos af Annette Tinghus