Undervisning

Undervisning


At have gode mentorer og få inspiration har for mig altid været vigtigt. Det vil jeg i min undervisning gerne give videre. Jeg er uddannet musiker fra PIT i 1990, med en pædagogisk overbygning fra rytmisk center/rytmekons i 1993, og har også læst meritlærer på Zahle seminarium, med en masse undervisnings erfaring efterfølgende.


Når jeg underviser, tager jeg som udgangspunkt altid afsæt i at planlægge et forløb ud fra dine egne ønsker. Det er rigtig vigtigt, du udvikler dig fra et sted, hvor du "shiner", tildels er i kontrol, og selv føler det er sjovt og motiverende at lære nyt.


Herfra bevæger vi os via en blanding af teori, teknik, noder og inspirerende lytte og film eksempler rundt i forskellige genrer. -Selvfølgelig med hovedvægten på en masse hands-on arbejde.


Lige meget om du vil være trommeslageren der “passer butikken”, eller kunne spille den svedigste solo, kræver det en hel masse øvelse at spille godt på trommer. Her underviser jeg fra den musikalske vinkel, at en trommeslager ikke bare "slår på tromme", men spiller en sang ganske som de andre instrumenter gør. Og så skal det også være rigtig sjovt!

Copyright © All Rights Reserved. Kontakt: mail@stenlarm.dk Fotos af Annette Tinghus